Van DC naar AC.
30 juli 2013 - Atlantic City, New Jersey, Verenigde Staten
Gisteravond hebben we schuin aan de overkant gegeten waar we lekker buiten konden zitten. Vooraf samen de Yellow Tuna Fish, nog nooit gegeten dus proberen maar. Daar was niks mis mee, heerlijk zachte tonijn. Hoofdgerecht van Ellis baked macaroni with cheese en Hans had een ovenschotel met kreeft, inktvis, schelpdieren en andere vissoorten met daarover heen een knapperig deegkorst.
Rustig aan opgestaan en op de hoek bij ons ontbeten, was helaas niet veel. Spullen ingepakt, Garmin via Chesapeake naar Atlantic City ingesteld en rijden maar. Niet via de drukke weg en vol met files over Baltimore maar de mooie route genomen. Over de enorme brug bij Annapolis waar je de invloeden van eb en vloed goed kan zien. Onderweg nog in een klein dorpje getankt en nog een sandwich met tonijnsalade genomen.
Aangekomen in Atlantic City was het nog altijd prachtig mooi weer en de temperatuurmeter gaf 89 graden Fahrenheit aan, zo'n 32 graden Celsius met een lekker windje. Mooie ruime kamer met zicht op zee en zwembad. Strand en zee zien er prima uit.Lekker even over de houten promenade gelopen en bij de diverse grote hotels zoals Tropicana, Ceasar's Palace en Trump Plaza gekeken bij de casino's. Krijg je wel weer even een Las Vegas gevoel van.
Lekker even een Funnel cake gegeten en daarna nog bij Tropicana naar binnen om te kijken wat het buffet voor vanavond kost. Toch nog even $10,-- in de kast "Mr. Cashman" en hoppaaaaa 2x de pot en binnen 3 minuten $ 158,30 binnen. Ellis heeft er een nieuwe vriend bij, hahahahaha. Ons eten voor de komende dagen is nu dus gratis.
Vanavond lekker naar het buffet!
Heel veel plezier daar maar dat gaat wel lukken denk ik.
Op voor het grote geld !
Weer bedankt voor je mooie reisverslag
De ovenschotel met vis zie erlekker uit, apart zo met een zo’ndeeg rand .
Je heb weer mooie plaatje geschoten en zo te zien erg naar jullie zin.
Heel veel pezier.
Ria